DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi Kurulumu

27.04.2015 2214

Saygıdeğer Velimiz / Sevgili Öğrencimiz,

DynEd, İngilizce dil eğitimi platformu olarak kurulmuş bir sistemdir. Öğrenciler bu sisteme girerek hem ingilizce kelime öğrenmekte hemde telafuz yeteneklerini geliştirmektedir. Ayrıca sistemde öğrencilerin kendilerini test edebilecekleri bölüm sonu sınavları bulunmaktadır.

Öğrenciler Dyned ingilizce dil eğitim programını evde de kullanabilmektedir. Bunun için yapılması gerekenler aşağıda sıralanmıştır.

DynEd Dil Eğitim Sistemini bilgisayarınıza kurabilmeniz için yapmanız gerekenler ayrıntılı olarak aşağıdaki videoda bağlantısında gösterilmiştir..

Kurulumu tamamladıktan sonra masaüstüne gelen "DynEd Coursware" programını açıp İngilizce Öğretmeninizin sizlere vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapınız.

Placement Test ile başlayıp seviyenizi belirlendikten sonra çalışmaya başlayabilirsiniz.

Programı tablet ve akıllı telefonlarda kullanmak için ise; Google Play Store veya Apple Store´dan uygulamayı indirip kurabilirsiniz.

Programı indirmek için tıklayınız.

Videoyu izlemek için tıklayınız.

DyNed Android Cihaz Kurulum Dosyası

DyNed Bilgisayar Sistem Gereksinimleri